Wie ben ik


Mijn naam is Kayleigh Huijsman. Ik ben geboren in december '93 in Purmerend, Nederland, en woon momenteel in Almere-Hout. Mijn achtergrond is een mix van Surinaams (moederskant) en Nederlands (vaderskant). Van jongs af aan heb ik geprobeerd om iedereen in mijn omgeving te helpen op mentaal, lichamelijk en spiritueel vlak, mede dankzij mijn hooggevoeligheid en empathische vermogens. Deze eigenschappen zijn ook duidelijk zichtbaar in mijn studie- en loopbaantraject. 

Zo omvat mijn academische reis verschillende studierichtingen, waaronder Maatschappelijke Zorg/Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg (MBO), Fysiotherapie (HBO), Medische Basiskennis (HBO en CPION geaccrediteerd), Sociaal Pedagogische Hulpverlening/Social Work (HBO), Reiki (1 & 2) en Marma-Therapie. Momenteel werk ik naast mijn werkzaamheden in de praktijk 24 uur per week in de GGZ op detacheringsbasis en heb ik door de jaren heen veel ervaring opgedaan met diverse doelgroepen.

In de afgelopen jaren merkte ik steeds vaker de behoefte om mijn hooggevoeligheid, hoog sensitiviteit en spiritualiteit te integreren in mijn werk. Dit heeft me ertoe aangezet om me te verdiepen in hoe ik deze aspecten met elkaar kan combineren. Het is dan ook zeker mijn intentie om me de komende jaren verder te blijven ontwikkelen en mijn praktijk op dit gebied uit te breiden.
Mijn streven en doel is om mensen te helpen op fysiek, mentaal en spiritueel niveau, vooral daar waar conventionele zorg en ondersteuning ophouden. Ik wil en denk graag verder dan de reguliere grenzen en richtlijnen.

Dus als u tegen problemen aanloopt, ongeacht het gebied, en als de traditionele benaderingen niet lijken te werken, sta ik klaar om samen met u alternatieve oplossingen te verkennen binnen de alternatieve geneeskunde. Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Wellicht kunnen we buiten de geijkte paden kijken en nieuwe richtingen ontdekken om kleur en richting te geven aan uw leven.